Jordgubbs- och limepannacotta

En härlig kombination av sött och syrligt som bara smälter i munnen. Till skillnad från en äkta pannacotta är denna versionen lättare, då en del av grädden är utbytt mot kesella. Den här lättlagade pannacottan kan du dessutom förbereda.
Ingredienser 6 port
1 gelatinblad
1 1/2 dl vispgrädde
2 tsk strösocker
250 g kesella jordgubb&lime
Jordgubbssallad
250 g färska jordgubbar
2 passionsfrukter
Gör så här
1. Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten i ca 5 min.
2. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Krama ur gelatinbladet och rör ner det i grädden. Låt svalna något.
3. Blanda ner kesella. Fördela i små glas och ställ i kyl att stelna i ca 3 timmar eller över natten.
4. Skär jordgubbarna i skivor. Dela passionsfrukterna och skrapa ur fruktköttet. Blanda jordgubbarna med passionsfrukten och fördela det på pannacottan vid servering.
Detta recept kommer från Arla "kalaslätt"